Zwerfboekhoek in de praktijk

Kinderzwerfboek logo

Als logopedist én moeder ben ik een groot voorstander van lezen! Het maakt niet uit of je wordt voorgelezen of zelf leest, het stimuleert de taalontwikkeling en vergroot je kennis over de wereld om ons heen. Aangezien niet alle kinderen thuis toegang hebben tot boeken, vind ik het van essentieel belang dat elk kind voldoende mogelijkheden heeft om in aanraking te komen met kinderliteratuur. Daarom heb ik in mijn praktijk een 'zwerfboekhoek' opgezet.

Wat houdt de zwerfboekhoek in?

In de zwerfboekhoek is een gevarieerde collectie leuke kinderboeken beschikbaar voor iedereen die wil lezen. Je mag een boek uitkiezen en mee naar huis nemen. Zodra je het uit hebt, mag je het boek weer laten zwerven. Je kunt het aan een vriendje of vriendinnetje geven, of achterlaten op een plek waar veel kinderen komen, zoals de kantine van je sportclub, de wachtkamer van de tandarts, in je klas, eigenlijk waar je maar wilt! Natuurlijk kun je het ook gewoon terugbrengen naar de zwerfboekhoek!

Heb je een leuk (netjes uitziend) boek dat je niet meer leest? Leg het dan gerust in de mand onder onze zwerfboekenboom. Ik zorg ervoor dat er een zwerfsticker op wordt geplakt en dat het boek weer op reis gaat!

Veel leesplezier!

Maaike Kruijk Logopedie

Logopedist in de Dichterswijk in Utrecht. 

Vragen? 

Neem contact met me op als ik iets voor je kan betekenen 

Contact

Veilingstraat 125 
3521 BE Utrecht
Nederland 

+31 6 18805076 
 info@maaikekruijklogopedie.nl
www.maaikekruijklogopedie.nl