Behandelingen Maaike Kruijk LogopedieBij Maaike Kruijk Logopedie behandel ik jonge kinderen (0-4 jaar) en hun ouders/verzorgers met de eerste fase in de spraaktaalontwikkeling. Daarnaast diagnosticeer en behandel ik oudere kinderen met spraak- en of taalproblemen. Ook kan je bij mij terecht onder andere met vragen over lees- en spellingsproblemen, afwijkende mondgewoonten en doof- en/of slechthorendheid.

Omdat elk kind uniek is en zich op zijn of haar eigen manier ontwikkelt, wordt bij Maaike Kruijk Logopedie het kind in zijn geheel bekeken. Ik betrek ouders actief bij de behandeling. Deze aanpak combineert indirecte en directe logopedie om kinderen de best mogelijke ontwikkelingskansen te bieden. Daarnaast werk ik veel samen met andere vakgebieden, scholen en begeleiders.

Wat anderen over mij zeggen

Luisterend oor, speelt goed in op de klachten, enorm betrokken.

Dat het heel waardevol is dat Maaike ook weet hoe ze op een goede manier met kinderen omgaat

 Geweldige logopedist!

Ouders van  kinderen

Maaike is fantastisch, ze heeft onze zoon Tibbe zo goed geholpen! Ze voelt gelijk goed aan wat een kind nodig heeft, is ervaren en een heel prettig persoon.

Ouders van kinderen

Maaike is een fijne collega om mee samen te werken. We hebben elkaar leren kennen tijdens corona waarin wij als preventief logopedisten voor een uitdaging stonden om het spreekuur draaiende te houden middels videoconsulten. De gedeelde “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan” mentaliteit zorgt ervoor dat we als team nieuwe wegen inslaan. Maaike’s enthousiasme en nuchtere kijk zorgen voor een nieuwe en frisse impuls binnen het team.

Monique Duijn, logopedist JGZ Almere

Dat we het echt samen hebben gedaan

 Persoonlijke en liefdevolle benadering

 Wat maak je fantastisch contact met onze zoon. Hij voelde zich meteen op zijn gemak en je nam ‘m heel serieus en sprak ‘m op zijn nivo aan. Dat heeft het logopedieproces zeer geholpen.

 

Ouders van  kinderen

Heeft veel geduld! / motiveert mijn kind. geweldige logopediste 

leuke omgang met mijn kind, gelijk een goede klik en kan goed overhalen om mee te doen met de activiteiten, en blijft rustig en geduldig in de omgang 

Zelfs als de ouders het moeilijk vinden om alle oefeningen uit te voeren denkt ze in oplossingen 

Ouders van  kinderen

Ik ken Maaike als een gedreven, betrokken en enthousiaste collega met veel kennis van zaken. Ze kan als de beste op een spontane en aansluitende manier kinderen verder helpen en centraal stellen. Een fijne collega!

Maud Schouwerwou

 logopedist @JGZ Utrecht

Onze zoon kwam altijd vol verhalen thuis en pakte thuis ook zichtbaar de dingen op die aangeleerd waren. Dat is leuk om te zien en horen. Bedankt voor de berichtjes met uitleg en leuke foto’s en/of filmpjes!! Je bent zichtbaar goed in je werk!! Je pakt het op een leuke manier aan!!”

Moeder

Leerling cluster 2 school

Maaike heeft mijn zoon een aantal maanden begeleid bij het verbeteren van de beginnende leesvoorwaarden. Op een zeer prettige en speelse manier is Maaike met mijn zoon aan de slag gegaan en al na een paar sessies waren de verbeteringen merkbaar. Mijn zoon heeft deze sessies altijd met veel plezier beleefd en ik kon zijn verbeteringen goed volgen. Maaike legde ook altijd goed uit wat ze met mijn zoon aan het doen was en waarom. Daarnaast was Maaike ook zeer meedenkend bij het inplannen van de afspraken.

Vader

Zoon 5,5 jaar

Betrokken, deskundig en bevlogen dat is Maaike in mijn ogen.”

Heleen van Mierlo

Logopedist

Aan Maaike heb je een fijne sparring partner. Samenwerken met Maaike is een feestje

Lisette van Rooijen

PB'er

In het schooljaar 2018-2019 heeft Maaike een aantal maanden ingevallen in een van onze groepen op Auris Taalkring. Maaike werkt zelfstandig, is zeer kundig en heeft door haar open houding een goed contact met leerlingen , ouders en collega’s. Wij zijn blij ook in het komend schooljaar een beroep op haar expertise te mogen doen!

Edith Korts

Teamleider Auris @Taalkring, Hilversum 

Maaike Kruijk Logopedie

Logopedist in de Dichterswijk in Utrecht. 

Vragen? 

Neem contact met me op als ik iets voor je kan betekenen 

Contact

Veilingstraat 125 
3521 BE Utrecht
Nederland 

+31 6 18805076 
 info@maaikekruijklogopedie.nl
www.maaikekruijklogopedie.nl